Työpajat ja ilmoittautuminen

 

Vauvojen värikylpy, aikataulu 2018

ILMOITTAUDU TÄSTÄ VÄRIKYLPYLAUANTAI-TYÖPAJOIHIN

Kysy vapaita paikkoja viikkotyöpajoihin: Sanna Pajunen-Kyynäräinen / 044 701 9767

  • Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun maksu on suoritettu, jonka jälkeen osallistujalle tulee vahvistus sähköpostiin. Värikylpy-työpajaan ilmoittautuminen on sitova.
  • Turvallisuus on ensisijaista työskenneltäessä pienten lasten kanssa. Ensisijainen vastuu on aina vanhemmilla. Vanhempien tulee lukea heille suunnattu info-materiaali ennen työpajaan osallistumista. Vastuu turvallisesta työpajasta on ohjaajalla.
  • Materiaalit ovat Vauvojen värikylpy -työpajoissa turvallisia, puhtaita, suuhun sopivia ja mahdollisimman luonnonmukaisia. Kyse ei ole ruokailusta, vaikka vauva tunnustelee kaikkea koko kehollaan ja materiaaleja saattaa mennä myös suuhun.
  • Allergiat. Kaikista lapsen allergioista ja yliherkkyysepäilyistä tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ryhmässä on jollekin aineelle allerginen henkilö, aine korvataan vastaavalla koko ryhmälle. Yleisesti voimakkaan allergisoivina tunnettuja raaka-aineita tai maitotuotteita ei käytetä lainkaan työpajoissa. Allergisia reaktioita tulee tarkkailla samalla tavoin, kuin uusien ruoka-aineiden ja materiaalien kokeilemisen kohdalla yleensä ja toimia tapauksen mukaisesti. Allerginen reaktio voi tulla myös tutusta tuotteesta.
  • Pukeutuminen työpajoihin sotkun kestäviin vaatteisiin. Lapselle vaihtovaatteet ja pyyhe peseytymistä varten mukaan.