Työpajat ja ilmoittautuminen

Tältä sivulta löydät ilmoittautumislinkit Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -työpajoihin.

Korona-pandemian vuoksi kevään ja kesän 2020 työpajat on peruttu ellei toisin myöhemmin ilmoiteta. Syksyn 2020 -viikkotyöpajoista ja viikonloppupajoista ilmoitetaan, kun tilanne selkiytyy.

Syksy 2020

Aaltoileva muoto -työpaja 4–23 kk:n ikäisille
29.8.2020 kello 11.30–12.30
Porin taidemuseo, Eteläranta, Pori

Aaltopahvi, sen äänet ja muodot; seinämiä, majoja ja labyrinttejä aaltomaisin ääriviivoin. Millaista olisi sukeltaa metreittäin syvään aaltopahvimereen, muotojen aallokkoon? Osaisitko rakentaa pahvista itsellesi kotilomaisen kodon, jonka seinäkkeet täyttyisivät iloisuuden jäljistä maalaten? 

Tervetuloa tutkimaan aaltoteemaa koko perheen voimin Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy -työpajaan 4–23 kk:n ikäisille. Työpajassa tutustutaan myös Porin taidemuseon Maire Gullichsen, Alvar Aalto ja Galerie Artek -näyttelyyn. Työpaja on osa Alvar Aalto -viikkoa 22.8.–30.8.2020. Työpajan järjestävät yhteistyössä Porin taidemuseo ja Porin lastenkulttuurikeskus. 

Työpajan osallistumismaksu on 8 € / lapsi ja osallistuva sisarus 4 €. Työpajaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 8 osallistujaa ja 3 sisarusta. Ilmoittautuminen alkaa 19.8. ja ilmoittautua voi niin kauan kuin paikkoja vapaana.

Ilmoittaudu tästä suomeksi. 
Enrollment in english here to the Wawy Form -workshop

 

 

 

 

Yleisiä ohjeita

  • Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Värikylpy-työpajaan ilmoittautuminen on sitova.
  • Vanhempien tulee lukea heille suunnattu info-materiaali ennen työpajaan osallistumista. Infosta löytyy kaikki tarvittava tieto, jotta työpajat ovat turvallisia ja nautinnollinen kokemus kaikille osallistujille. Lue tästä Info suomeksi or info in english.
  •  Porin lastenkulttuurikeskus muuttaa kevään 2020 aikana väistötiloihin ja siitä saattaa aiheutua muutoksia työpajojen järjestämispaikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille osallistujille.

 

Lahjakortti
Vauvojen värikylpy -lahjakortteja voi hankkia kertaluonteisiin viikonlopputyöpajoihin (Värikylpylauantai tai Värikylpykesäperjantai) Porin taidemuseon museokaupasta (Eteläranta, 28100 Pori) museon aukioloaikoina (ti-su 11–18). Lahjakortin hinta on 8–10 € lapsi + 4–5 € sisarus. Hinta riippuu osallistuvan lapsen iästä. Jos olet saanut lahjakortin ja haluat ilmoittautua työpajoihin, soita numeroon 044 701 8902. Työpajapaikka on aina varattava etukäteen.