Ohjattu liikunta

Porin liikuntapalvelut järjestää ohjattua liikuntaa ja liikuntatapahtumia eri ikäisille kaupunkilaisille ympäri vuoden.

Matalan kynnyksen fatbike-lenkit

Liikuntapalvelut ja Luonto liikuttaa -hanke järjestävät ohjattuja maksuttomia yhteislenkkejä Porin metsän maastossa. Lenkit jatkuvat koko kesän ja niitä julkaistaan aina muutama viikko kerrallaan.

Maasto on melko helppoa ja sopii siten myös aloittelijalle. Lenkit ajetaan Luonto liikuttaa -hankkeeseen ostetuilla fatbikeilla. Omaa pyörää tai aikaisempaa maastopyöräilykokemusta ei siis tarvita. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pyöräilijät! Ilmoittaudu mukaan täällä

Maksuttomat jumppavideot

Liikuntapalvelut on julkaissut maksuttomia matalan kynnyksen jumppavideoita, jotka on koottu yhteen Liikkeelle netissä -sivulle. 

 

 

Ohjattuja liikuntaryhmiä ovat mm. vesiliikuntaryhmät, kuntosaliryhmät, uimakoulut esikoululaisille ja iltauimakoulut kaikille lapsille keskustan sekä Meri-Porin uimahalleissa. Uimaan voi oppia myös kesällä maauimalan päiväuimakouluissa. Lisäksi liikuntaryhmiä järjestetään ikääntyneille tuolijumpan, kuntosalin, kuntohumpan muodossa eri puolilla kaupunkia. Myös erityislapsille ja -nuorille on omia ryhmiä.

Eri lajeihin perustuvia liikuntatapahtumia järjestetään ympäri vuoden eri vuodenaikojen mukaan kannustamaan kaupunkilaisia liikunnan pariin.

Ohjattu toiminta toteutetaan osittain yhteistyössä eri kaupungin toimialojen sekä järjestöjen kanssa.

Keskustan uimahallissa on liikunnan neuvontapiste, josta löytyy tietoa liikunnan aloittamisesta, liikuntapaikoista, pyöräilykarttoja sekä liikunnan aloittamiseen ja ravitsemukseen liittyvää tietoa. Lisäksi liikunnan neuvontapisteitä löytyy myös perusturvan eri palvelupisteiltä.