Ohjattu liikunta

Porin liikuntapalvelut järjestää ohjattua liikuntaa ja liikuntatapahtumia eri ikäisille kaupunkilaisille ympäri vuoden.

Syysloman liikunnalliset vinkit:

Syyslomalaisille on tarjolla liikuntarientoja erityisesti seikkailun ja temppuilun merkeissä. Viikon liikuntalukujärjestyksestä löytyy niin omatoimista kuin ohjattuakin puuhaa. Liikuntatapahtumat käynnistyvät jo sunnuntaina Meri-Porin uimahallissa Lasten Liikuntamaan ja Wibit-temppuradan merkeissä.
Katso kaikki vinkit tästä uutisesta.

Matalan kynnyksen fatbike-lenkit:

Liikuntapalvelut ja Luonto liikuttaa -hanke järjestävät ohjattuja maksuttomia matalankynnyksen yhteislenkkejä Porin metsän maastossa. Lenkit ajetaan hankkeeseen ostetuilla fatbikeilla. Omaa pyörää tai aikaisempaa maastopyöräilykokemusta ei siis tarvita.
Ilmoittaudu täällä. 

Maksuttomat jumppavideot:

Liikuntapalvelut on julkaisut maksuttomia matalan kynnyksen jumppavideoita, jotka on koottu yhteen Liikkeelle netissä -sivulle. 

 


Ohjattuja liikuntaryhmiä ovat mm. vesiliikuntaryhmät, kuntosaliryhmät ja uimakoulut esikoululaisille ja iltauimakoulut kaikille lapsille keskustan sekä Meri-Porin uimahalleissa. Uimaan voi oppia myös kesällä maauimalan päiväuimakouluissa. Lisäksi liikuntaryhmiä järjestetään ikääntyneille tuolijumpan, kuntosalin, kuntohumpan muodossa eri puolilla kaupunkia. Myös erityislapsille ja -nuorille on omia ryhmiä.

Eri lajeihin perustuvia liikuntatapahtumia järjestetään ympäri vuoden eri vuodenaikojen mukaan kannustamaan kaupunkilaisia liikunnan pariin.

Ohjattu toiminta toteutetaan osittain yhteistyössä eri kaupungin toimialojen sekä järjestöjen kanssa.

Keskustan uimahallissa on liikunnan neuvontapiste, josta löytyy tietoa liikunnan aloittamisesta, liikuntapaikoista, pyöräilykarttoja sekä liikunnan aloittamiseen ja ravitsemukseen liittyvää tietoa. Lisäksi liikunnan neuvontapisteitä löytyy myös perusturvan eri palvelupisteiltä.