Energianeuvonta Satakunnassa -hanke

Alueellinen energianeuvonta Satakunnan maakunnan alueella on Energiaviraston 2019 – 2023 rahoittama hanke, jolla tarjotaan energianeuvontaa kuluttajille, pk-yrityksille ja kunnille.

Maksutonta energianeuvontaa tarjotaan kunnille, pk-yrityksille ja kuluttajille. Tarjolla energia-aiheisia luentoja seuroille, yhdistyksille ym yhteisöille. Kysy energia-avustuksista öljystä luopumiseen, energiatehokkuuden parantamiseen, sähköauton latausinfran rakentamiseen, hissien rakentamiseen ja vanhusten asuntojen ja asuintilojen korjausavustuksista.

Henkilökohtaista maksutonta energianeuvontaa kuluttajille kodin energia-asioissa Satakunnan alueella puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti tavaten. 

Seuraa Facebook-sivuamme Energianeuvonta Satakunnassa.

Energianeuvonta Satakunnassa kokoaa taloyhtiöfoorumeja

Taloyhtiöfoorumit ovat omassa kaupunginosassa tai naapurustossa toimivia vapaamuotoisia tiedonvaihtopaikkoja taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja energiaeksperteille. Tiedon- ja kokemustenvaihto taloyhtiöiden kesken antaa eväitä oman taloyhtiön kehittämiseen.

Taloyhtiöfoorumissa muun muassa:

  • edistetään hyvää ja energiatehokasta asumista
  • saadaan tietoa energiankulutusta vähentävistä toimenpiteistä sekä uusiutuvan energian käytöstä taloyhtiöissä
  • jaetaan hyviä käytäntöjä ja kokemuksia

Energianeuvojat auttavat taloyhtiöitä alkuun foorumitoiminnassa, mutta yhteistoiminnan ytimessä on osallistujien aktiivisuus ja tavoitteet. Taloyhtiöfoorumit ovat antoisa kohtauspaikka etenkin silloin, kun osallistuvilla taloyhtiöillä on samankaltaisia uudistus- ja peruskorjaustarpeita.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Minna Sukeva, puh. 044 701 1219 tai energianeuvonta@pori.fi